Alle accommodaties

17 accommodaties

Filter resultaten

Doelgroep
Kenmerk
Ligging
Huisdieren
Op park aanwezig

Zin in Zee 2-persoons studioappartement " De Zeedistel", badplaats De Koog.

2
1
De Koog

"Zin in Zee " 4-persoons appartement 1e etage van appartementencomplex De Zeedistel. December 2020 geheel gerenoveerd ( FOTO’S volgen binnenkort )

4
1
De Koog

Deze vrijstaande 6-persoons bungalow gelegen aan de bosrand heeft een riante tuin (c.a. 950 m2) en eigen parkeergelegenheid. De woning ligt op ongeveer 2 km van het strand en op ongeveer 3,5 km afstand van de badplaats De Koog.

6
2
Den Burg

Noorderburcht

Vakantiewoning

Genieten in sfeervolle woonboerderij met openhaard bij Oosterend

12
2
Oosterend

Het Toverhuisje

Vakantiewoning

'Het Toverhuisje' Is een echt charmant Texels landhuisje met een magische uitstraling! Dit ruime, vrijstaande droomhuisje, geschikt voor 6 personen, ligt op een groot, omheind perceel van ca. 800m2 en heeft een zonnig terras. Voor uw kinderen is er een speeltoestel met 2 schommels, een glijbaan en een klimtouw. Er is parkeergelegenheid voor 2-auto's.

6
2
De Koog-Texel

5-pers. chalet in Bosgebied op Vakantiepark De Bremakker. Modern en ruimtelijk chalet met twee slaapkamers 5x 1-pers bedden waarvan een stapelbed. IN DE MAANDEN JULI & AUGUSTUS ZIJN HUISDIEREN NIEY TOE GESTAAN OP HET PARK !!!!

5
1
Den Burg-Texel

Deze sfeervolle 4 persoons bungalow heeft een ruime, zonnige tuin, die veel bewegingsvrijheid voor uw kinderen garandeert.

4
2
Den Burg

Bakkenweg 9 "Buitengewoon" De ligging en weids uitzicht over de landerijen aan de rand van de dennenbossen, strand, is daadwerkelijk voor deze locatie UNIEK te noemen. Met de aanliggende weide is het mogelijk om ook uw paarden of pony’s mee te nemen.

4
2
Den Hoorn / Den Burg

4 pers Chalet is gelegen op vakantiepark De Bremakker. Op dit gezellige ANWB vakantiepark vindt u rust en ruimte voor een onvergetelijke vakantie op Texel. Deze vierpersoons chalet beschikt over twee slaapkamers: één slaapkamer met een tweepersoonsbed 140x200 en een slaapkamer met twee eenpersoonsbedden ( vrijstaand) 80x200.

4
Den Burg

´t Lage Achterom is een gezellig en sfeervol ingericht 2 persoons appartement midden in het centrum van het pittoreske dorpje den Hoorn. Het appartement ligt aan de achterzijde van het woonhuis met eigen ingang/tuin van het straatje ´t Lage Achterom. Ideaal voor mensen die rust, eenvoud zoeken.

2
2
Den Hoorn

'T Hoge Achterom (bouw 2016) is een 4 persoons bungalow tegen de oude keileemrug (gedateerd vanuit de ijstijd) aangebouwd en ligt in het centrum van het pitoreske dorpje Den Hoorn. Deze bijzondere accommodatie geeft u een waar, warm Tessels gevoel!

4
2
Den Hoorn

Kluut is een comfortabel vierpersoons appartement, gesitueerd aan de achterzijde van de stolpboerderij. In de gemeenschappelijke tuin is een eigen terras en voldoende parkeergelegenheid. Het uitzicht over het Texelse landschap is schitterend.

4
2
Den Hoorn

Grutto is een comfortabel zespersoons appartement, gesitueerd aan de achterzijde van de stolpboerderij. In de gemeenschappelijke tuin is een eigen terras en voldoende parkeergelegenheid. Het uitzicht over het Texelse landschap is schitterend.

6
2
Den Hoorn

Chalet is gelegen op vakantiepark De Bremakker. Op dit gezellige ANWB vakantiepark vindt u rust en ruimte voor een onvergetelijke vakantie op Texel. Deze vierpersoons chalet beschikt over twee slaapkamer

4
Den Burg

Dit moderne vierpersoons chalet beschikt over twee slaapkamers. In de eerste slaapkamer vindt u een tweepersoonsbed met eenpersoonsdekbedden. De andere slaapkamer beschikt over twee eenpersoonsbedden.

4
Den Burg

Dit keurige en moderne compleet gerenoveerd tweepersoons chalet is ruim van opzet en heeft een afsluitbaar tuinhuis, beschikt over één slaapkamer. De slaapkamer heeft een tweepersoonsbed (1.60mx2.00m) met twee eenpersoonsdekbedden.

2
Den Burg

Keurig en modern ingericht vierpersoons chalet op vakantiepark De Bremakker. Op dit gezellige ANWB vakantiepark vindt u rust en ruimte voor een onvergetelijke vakantie op Texel. IN DE MAANDEN JULI EN AUGUSTUS ZIJN ER GEEN HUISDIEREN TOE GESTAAN OP HET PARK!!

4
1
Den Burg - Texel