fbpx


Zoek & Boek uw Texel vakantie ___________ Alle prijzen zijn inclusief verplichte bijkomende kosten

Vakantie op Txeel
Mooi Texel
Hooglander
schaap
vuurtoren
Texel
Texel
Texel
lammetjes

 

Lees reviews van vakantiegangers in ons gastenboek

Recreatie Service Texel doet er alles aan om uw ontspannen Texel vakantie nog beter te maken.
U kunt hieronder reviews lezen in het gastenboek van de mensen die u voor gingen en graag hun mening met u delen in ons gastenboek en u graag laten weten of wij er alles aan hebben gedaan om de vakantie op Texel tot een succes te maken.

het gastenboek

Heeft u zelf een leuke vakantie gehad en wilt u graag uw mening met ons delen in het gastenboek? Dit kan via onderstaande button.

Schrijf een nieuw bericht voor het Gastenboek

 
 
 
 
 
Velden gemarkeerd met * zijn verplicht.
Je E-mail adres wordt niet gepubliceerd.


Het kan zijn dat je bericht pas zichtbaar wordt nadat we het beoordeeld hebben.
We houden het recht om berichten te wijzigen, te verwijderen, of niet te publiceren.
Henk Arends heeft geschreven op 5 juli 2018 om 13:14:
Titel In 1 woord: perfect! Akkerveld 22
Omschrijving Zelden zo'n goed rolstoel aangepast chalet/vakantiehuis gehad in de 35 jaar dat ik een dwarslaesie heb. Lekkere bedden op een goede hoogte, de eettafel en het aanrecht zijn onderrijdbaar, prima douchezitje met een douchegordijn waarbij niet de hele badkamer een waterballet wordt (zal zeker herkenbaar zijn voor de rolstoelers). Een plek waar je werkelijk ongehinderd vakantie kunt vieren.

Dan natuurlijk Texel. Een prachteiland waar we al vaker geweest zijn. In de 14 dagen dat we er waren hebben we maar 2x de auto gebruikt en de rest met de bike en fietsen gedaan. Heerlijk uitwaaien en hoewel we er vaker zijn geweest toch steeds weer nieuwe (fiets)wegen vinden.

Helaas was de elektrische strandrolstoel bij Paal 17 net kapot toen wij er waren waardoor we niet op het strand konden en de rolstoel bij Paal 9 is er niet meer omdat deze te vaak kapot was, waardoor we toch "gedwongen" worden nog een keer te komen.

Enige nadeel van deze recensie zal zijn dat nog meer rolstoelers gebruik gaan maken van dit chalet en er daardoor een wachtlijst ontstaat, maar laten andere verhuurders dit als een voorbeeld nemen waardoor iedereen ongehinderd naar het prachtige Texel kan komen.
Tips Ontzettend bedankt voor deze prachtige aangepaste locatie. Laat het een voorbeeld voor anderen zijn.
Ligging 10
Gastvrijheid 10
Inrichting 10
Onderhoud 10
Prijs / kwaliteit 8