fbpx


Zoek & Boek uw Texel vakantie ___________ Alle prijzen zijn inclusief verplichte bijkomende kosten

Vakantie op Txeel
Mooi Texel
Hooglander
schaap
vuurtoren
Texel
Texel
Texel
lammetjes

 

Lees reviews van vakantiegangers in ons gastenboek

Recreatie Service Texel doet er alles aan om uw ontspannen Texel vakantie nog beter te maken.
U kunt hieronder reviews lezen in het gastenboek van de mensen die u voor gingen en graag hun mening met u delen in ons gastenboek en u graag laten weten of wij er alles aan hebben gedaan om de vakantie op Texel tot een succes te maken.

het gastenboek

Heeft u zelf een leuke vakantie gehad en wilt u graag uw mening met ons delen in het gastenboek? Dit kan via onderstaande button.

Schrijf een nieuw bericht voor het Gastenboek

 
 
 
 
 
Velden gemarkeerd met * zijn verplicht.
Je E-mail adres wordt niet gepubliceerd.


Het kan zijn dat je bericht pas zichtbaar wordt nadat we het beoordeeld hebben.
We houden het recht om berichten te wijzigen, te verwijderen, of niet te publiceren.
Marian Monden heeft geschreven op 5 november 2019 om 12:54:
Afgelopen weekend logeerden wij in het Toverhuisje, een prachtige locatie! We hadden alleen geen druk op het water zodat er maar een klein straaltje water uit de kraan kwam en we niet konden douchen. Een telefoontje naar Kelle en ze kwam heel snel met een grote pan schoon water. Er bleek dat er een breuk zat in de waterleiding buiten. Hoewel het weekend was werd er gelijk alles aan gedaan om het op te lossen zodat het ongemak beperkt bleef en we 's avonds weer konden genieten van een warme douche. We hebben al jarenlang heel goed contact met Kelle en Wieger, zo goed zelfs dat we alleen via hen een huisje huren. Kelle, nogmaals heel hartelijk bedankt en volgend jaar komen we weer terug in het Toverhuisje. Groetjes Frans en Marian.