Je Texel vakantie begint
bij Recreatie Service Texel

Zoek naar je verblijfsperiode let op de gevonden data 's zijn flexibel met 4 dagen

Reviews

Lees hier de ervaringen van vakantiegangers over Recreatieservice Texel.

9 Reviews

Claes Henrard
5

Lieve mensen. Wij komen al meer dan 32jaar op het mooie leuke prachtig Texel. In den hoorn, rustig, mooi uitzicht, rolstoel vriendelijk ?zeer aangename mensen,ook de eigenaars. Het is altijd tip top in orde. Meer heb je niet nodig. Bedankt voor alle leuke vakantie. Zo tot de zomer vakantie. Groetjes Karin en Fred.

Twan en Corina
5

We zijn zeer tevreden over Recreatie Service Texel. De accommodatie zag er in het echt net zo uit als op de foto's Een modern, gezellig en zeker schoon optrekje, waar wij ons een midweek heel goed konden vertoeven. Mede daardoor is onze vakantie top geweest. Een warme douche voor Kelle en Wieger ( de beheerders). Toen ze te horen hadden gekregen dat er geen braadpan aanwezig was ( en het was Pinksteren) zijn ze hun eigen pan komen brengen. En wat hebben we lekker gegeten. Nogmaals dank je wel en hou deze service vast. Echt super!!!

Anna Wedema
4

Heerlijk en goed verzorgd weekend gehad op Texel. Super huisje gehuurd, schoon alles aanwezig en erg vriendelijke verhuurders. Kelle en Wieger ten Have. Een echte aanrader.

ivo en bianca
5

Na een paar weken nagedacht te hebben over waar wij een paar dagen naar toe zouden gaan. Hadden wij besloten om naar Texel te gaan! Na wat neuzen op facebook en internet, zijn we bij Wieger en Kelle uitgekomen. En maar goed ook. Wat zijn Wieger en Kelle aardige mensen! Super klantvriendelijk een zeer professioneel! Ook de accommodatie die wij hadden was een en al super! De volgende keer gaan we weer bij Wieger en kelle boeken!! Nogmaals super bedankt voor deze super ervaring!!

Schrijf een review

Geverifieerd door MonsterInsights