Je Texel vakantie begint
bij Recreatie Service Texel

Zoek naar je verblijfsperiode

Reviews

Lees hier de ervaringen van vakantiegangers over Recreatieservice Texel.

6 Reviews

Pieter M
4

We hadden wat vragen voor we wilden boeken en deze waren na een belletje snel duidelijk. Daarna een boeking gedaan en geen moment spijt gehad. Hele hartelijke mensen Wieger en Kelle. Bij onze volgende vakantie naar Texel gaan we weer mooi dezelfde accommodatie boeken!

Birgit Sturm
5

Voor het tweede keer binnen korte tijd hebben wij via de recreatieservice chalets op vakantiepark de Bremakker gehuurd. Alles was zo naar ons wens! Voor de laatste bijzonder verblijf werden onze wensen ruim voldoende vervuld! Prachtig en nog steeds van harte bedankt!! Wij komen in iedere geval weer terug!!! Leuk ook jullie nog even te zien vlak voordat wij weggingen. Perfecte Service!

Claes Henrard
5

Lieve mensen. Wij komen al meer dan 32jaar op het mooie leuke prachtig Texel. In den hoorn, rustig, mooi uitzicht, rolstoel vriendelijk ?zeer aangename mensen,ook de eigenaars. Het is altijd tip top in orde. Meer heb je niet nodig. Bedankt voor alle leuke vakantie. Zo tot de zomer vakantie. Groetjes Karin en Fred.

Twan en Corina
5

We zijn zeer tevreden over Recreatie Service Texel. De accommodatie zag er in het echt net zo uit als op de foto's Een modern, gezellig en zeker schoon optrekje, waar wij ons een midweek heel goed konden vertoeven. Mede daardoor is onze vakantie top geweest. Een warme douche voor Kelle en Wieger ( de beheerders). Toen ze te horen hadden gekregen dat er geen braadpan aanwezig was ( en het was Pinksteren) zijn ze hun eigen pan komen brengen. En wat hebben we lekker gegeten. Nogmaals dank je wel en hou deze service vast. Echt super!!!

Anna Wedema
4

Heerlijk en goed verzorgd weekend gehad op Texel. Super huisje gehuurd, schoon alles aanwezig en erg vriendelijke verhuurders. Kelle en Wieger ten Have. Een echte aanrader.

Schrijf een review