Je Texel vakantie begint
bij Recreatie Service Texel

Zoek naar je verblijfsperiode let op de gevonden data 's zijn flexibel met 4 dagen

Texel informatie

Je Texel vakantie geboekt? Tijd om leuke activiteiten op Texel te plannen!
We hebben de leukste activiteiten op een rijtje gezet zodat je niets zal missen.
Bekijk ook onze Texel tips, die informeert over belangrijke zaken die je het beste vooraf kan weten.

Teso boot

Handige Texel Tips

Ben je al klaar om naar Texel te gaan, of toch nog niet helemaal? Met onze informatie over de reis met de boot en het parkeren op Texel hebben we een aantal handige tips op een rijtje gezet zodat je goed voorbereid bent zodra je naar het eiland komt.

Karten Texel

Activiteiten op Texel

Tijdens je vakantie wilt je natuurlijk de leukste dingen doen maar op Texel is er zoveel te doen, hoe kan je daaruit kiezen? Wij helpen graag een handje en zetten de leukste Texelse activiteiten voor je op een rij zodat je voor je vakantie al kan bedenken wat je wilt gaan doen.

Musea Texel

Musea op Texel

Texel heeft veel leuke musea waar je prachtige dingen kan zien. Wij hebben de leukste alvast op een rijtje gezet. Wil je graag het hele eiland over kijken? Ga dan eens naar de vuurtoren. Kom je met kinderen op vakantie, vergeet dan vooral de zeehondenopvang van Ecomare niet!

Festivals Texel

Festivals op Texel

Voor jong en oud zijn er op Texel leuke indoor en outdoor festivals waar u kunt feesten. Niet alleen in het hoogseizoen maar ook daarbuiten zijn er leuke en bijzondere festivals die uw bezoek aan Texel nog leuker maken. Jaarlijks terugkerende festivals vindt u op deze pagina.

Markten Texel

Markten op Texel

Op Texel is er in het hoogseizoen bijna iedere dag wel een leuke markt, toch is elke markt anders. Denk bijvoorbeeld aan de maandagmarkt in Den Burg of de Durper markt die tot in de avond door gaat, deze zijn erg gezellig. Mooie dingen kopen, de Texelse sfeer proeven, Texelse inwoners ontmoeten, het kan allemaal!

Zwembad Texel

Zwembaden op Texel

Zwemmen is leuk voor jong en oud. Texel heeft heerlijke zwembaden waar je kan genieten van bubbelbaden, glijbanen, speelweides of lange zwembanen waar je baantjes kan trekken. Het nieuwe zwembad bij De Krim is het meest bijzonder en nieuwste zwembad op Texel en zeker een bezoekje waard.

0 Reviews

Schrijf een review

Geverifieerd door MonsterInsights